JADAR na międzynarodowych targach BUDMA 2016. Debiut JADAR HOME

jadar beton jach

Jadar sp. z o.o. wzięła udział w 25. edycji Międzynarodowych Targów Budownictwa i Architektury BUDMA 2016. Największe i najbardziej prestiżowe wydarzenie branżowe w Polsce i Europie miało miejsce w lutym br. w Poznaniu. Tegoroczne targi Budma niewątpliwie były dobrą okazją do świętowania związanego z wprowadzeniem zupełnie nowej marki własnej JADAR HOME. Podczas wydarzenia można było zobaczyć nieprezentowane wcześniej przez spółkę Jadar rozwiązania dla budownictwa w zakresie aranżacji domów, mieszkań czy ogrodów wykończonych w najwyższym standardzie.

Debiutem na targach i designerską perłą stoiska JADAR była nowo-wprowadzona kategoria produktowa JADAR HOME. Flagowym produktem marki jest dekoracyjny beton architektoniczny stwarzający wiele możliwości aranżacyjnych, nie tylko dla zewnętrznych elewacji, lecz także dla podłóg i ścian wewnątrz domu. Realizacje z zastosowaniem dekoracyjnego betonu spełniają wymagania najwyższych obecnie standardów i charakteryzują się niezwykłym, wręcz unikatowym designem. W ofercie Jadar Home klient ma do wyboru płyty o strukturze porowatej lub gładkiej w kolorze białym, szarym, kości słoniowej, a także czarnym. Dostępne w wymiarach 30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 90x60 cm, o grubości 2 cm. Nowatorskie rozwiązania można było zobaczyć na specjalnie zaprojektowanym przez JADAR stoisku o wymiarach ponad 30 mkw.
- Jesteśmy obecni na większych branżowych wydarzeniach w kraju i za granicą. To dla nas okazja do przedstawienia naszych najnowszych realizacji i rozwiązań, jakie możemy zaproponować pojawiającym się na targach architektom i inwestorom, a także klientom indywidualnym. Stoisko firmy JADAR cieszyło się dużym zainteresowaniem nie tylko z uwagi na ciekawe aranżacje związane z dekoracyjnym betonem. Uwagę przykuwała także nowa kolekcja kostki ColorBlend, dzięki której otrzymać możemy niepowtarzalne aranżacje kolorystyczne w ogrodzie czy na podjeździe – mówi Bartosz Leszczyński, dyrektor ds. handlu w JADAR sp. z o.o.

Kostka brukowa z nowej linii ColorBlend, należąca do kategorii produktowej JADAR GARDEN, to zastosowanie innowacyjnej technologii nakładania barwników, dzięki której stworzyć można niepowtarzalne kolorystyczne wzory. Połączone z różnorodnymi kształtami pozwalają uzyskać eleganckie wykończenie małej i dużej architektury wokół domu. Firma JADAR, jako jedyna na rynku, zapewnia swoim klientom 10 – letnią gwarancję użytkowania kostki brukowej.
Poznańskie Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury BUDMA 2016 to jedna z najważniejszych imprez branży budowlanej. Każdego roku w wydarzeniu uczestniczy około 1 000 wystawców oraz 50 000 zwiedzających. Wydarzenie jest zatem świetną okazją do pokazania nowości produktowych oraz innowacyjnych rozwiązań producentów. Podczas tegorocznej, 25. edycji targów BUDMA, rada programowa zadbała o bogaty program imprez towarzyszących. Na uczestników czekały liczne konferencje, debaty i warsztaty z udziałem autorytetów z branży.

Jadar Sp. z o. o. to jeden z wiodących producentów kostki brukowej w Polsce i Europie a także dekoracji architektonicznych do wnętrz i ogrodów pod markami własnymi Jadar Home, Jadar Garden, Jadar Techmatik oraz SunBlock. Spółka działa od 1990 r. i oferuje pełen zakres usług budowlanych, wykwalifikowaną kadrę i wysokiej jakości materiały budowlane przy użyciu nowoczesnych technologii. Jadar sp. z o.o., obok siedziby w Radomiu posiada oddziały w Warszawie, Skaryszewie, Kielcach, Grójcu i Ostrowcu Świętokrzyskim. Wysoką jakość wyrobów i stabilną pozycję spółki potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia takie jak „Orły Polskiego Budownictwa” czy certyfikat „Rzetelni w biznesie”. Firma Jadar została także w 2015 r. laureatem programu Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki w ramach projektu „Lider Polskiej Gospodarki”.

Value Communication Sp.z o.o.