Jadar Home Partnerem „Laboratorium Polskiej Marki”

DSC03783.JPG

6 października br. w Villi Foksal w Warszawie odbyło się spotkanie architektów wnętrz z przedstawicielami Dobrych Marek, czyli firm oferujących na polskim rynku wysokiej jakości produkty. Firma Jadar znalazła się w gronie partnerów i zaprezentowała szerokie możliwości zastosowania betonu architektonicznego, stanowiącego flagowy produkt marki.

Organizowane przez Wydawnictwo Koncept i redakcję magazynu Świat Rezydencji Wnętrz i Ogrodów wydarzenie Laboratorium Dobrej Marki to przestrzeń do inspirującej wspólnej dyskusji, wymiany doświadczeń i wiedzy w elitarnym gronie architektów, producentów oraz dystrybutorów ekskluzywnych produktów wyposażenia wnętrz.

Na tym wyjątkowym spotkaniu flagowe produkty do dekorowania wnętrz pod marką własną Jadar Home zostały pokazane szerokiemu gronu odbiorców ze względu na ich najwyższą jakość oraz nowoczesny i luksusowy charakter. Wśród prezentowanych produktów znalazły się płyty z betonu architektonicznego Symfonia, z których można tworzyć niepowtarzalne kompozycje ścienne oraz dekoracje betonowe, m.in. kubiki, stoliki i donice.

Szeroka gama produktów Jadar Home dostępna w różnorodnych odcieniach kolorystycznych i wymiarach skierowana jest do klientów indywidualnych oraz projektantów, którzy szukają nowych, niestandardowych rozwiązań i pragną stworzyć jedyne w swoim rodzaju wnętrza.

DSC0361311.jpg