Jadar weźmie udział w Targach Polish Brands Expo 2016

Beton Symfonia

Firma Jadar Sp. z o.o., lider w kreowaniu wnętrz i przestrzeni ogrodowych oraz wiodący producent kostki brukowej, przedstawi produkty marek własnych Jadar Home, Jadar Garden oraz Jadar Sun Block podczas kolejnej edycji Targów Polish Brand Expo 2016, jednego z najważniejszych wydarzeń promujących polskie marki i regiony.

Color BlendTargi Polish Brand Expo odbędą się w dniach 29-30 września br. w Hotelu Gromada w Warszawie i zorganizowane zostaną pod hasłem "Made in Poland – znaczy jakość". Na takim spotkaniu nie może zabraknąć firmy Jadar, która zaprezentuje swoje najnowsze produkty marek własnych Jadar Home, Jadar Garden oraz Jadar Sun Block, wszystkie objęte 10-letnią gwarancją użytkowania.

Jadar Garden to linia produktów przeznaczonych do ogrodu i aranżacji przestrzeni miejskich. Produkty sygnowane marką to przede wszystkim kostki brukowe, płyty tarasowe, galanteria betonowa i systemy ogrodzeniowe. Flagowym produktem marki są płyty ColorBlend. Niepowtarzalne przenikanie się tonacji o liniowym układzie osiągnięto dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii nakładania barwników, a płyty idealnie komponują się z przestrzenią ogrodową.

Kolejna marka, Jadar Home, obejmuje materiały wykończeniowe dedykowane głównie do aranżacji wnętrz, ale nie tylko. Wyjątkowa płyta z betonu architektonicznego Symfonia, cegła łupana, czy płytka elewacyjna podkreślą piękno przestrzeni w różnych stylach.

Ostatnią marką własną jest Jadar Sun Block – sprawdzony system budowania z elementów keramzytobetonowych, polecany przy wznoszeniu domów jedno i wielorodzinnych, budynków użyteczności publicznej oraz innych obiektów, takich jak garaże, hale produkcyjne, magazynowe i budynki inwentarskie.

Jadar Sun Block

Konstrukcja domu w systemie Jadar Sun Block

Uwieńczeniem Targów będzie uroczysta Wielka Gala „Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki”. Firma Jadar w 2015 r. została laureatem tego prestiżowego programu i otrzymała statuetkę „Lider Polskiej Gospodarki”. Nagroda była wyróżnieniem dla spółki za aktywność i osiągnięcia, które przyczyniły się do rozwoju polskiej gospodarki.

***
Jadar Sp. z o. o. to jeden z wiodących producentów kostki brukowej w Polsce i Europie a także dekoracji architektonicznych do wnętrz i ogrodów pod markami własnymi Jadar Home, Jadar Garden oraz SunBlock. Spółka działa od 1990 r. i oferuje pełen zakres usług budowlanych, wykwalifikowaną kadrę i wysokiej jakości materiały budowlane przy użyciu nowoczesnych technologii. Jadar sp. z o.o., obok siedziby w Radomiu posiada oddziały w Warszawie, Skaryszewie, Kielcach, Grójcu i Ostrowcu Świętokrzyskim. Wysoką jakość wyrobów i stabilną pozycję spółki potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia takie jak „Budowlana Firma Roku 2015”, „Orły Polskiego Budownictwa” czy certyfikat „Rzetelni w biznesie”. Firma Jadar została także w 2015 r. laureatem programu Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki w ramach projektu „Lider Polskiej Gospodarki”.

Value Communication Sp. z o.o.
Aneta Kucharska
Senior PR Manager