JADAR Sp. z o.o. BUDOWLANĄ FIRMĄ ROKU 2015!

cert

18 lutego w Złotych Tarasach odbyła się 13. edycja Gali Finałowej Builder Awards 2016. Podczas imprezy wręczono nagrody w różnych kategoriach, m.in. wyróżnienia dla Budowlanej Firmy Roku 2015 za szczególne osiągnięcia i ugruntowaną pozycję w branży budowlanej. Wśród nagrodzonych znalazła się firma JADAR, jedyny producent kostki brukowej na polskim rynku zapewniający swoim klientom 10 – letnią gwarancję użytkowania.

Na uroczystej Gali Finałowej, która odbyła się w Multikinie zlokalizowanym w warszawskich Złotych Tarasach, firma JADAR sp. z o.o. otrzymała certyfikat Budowlanej Firmy Roku 2015 w kategorii „Producent materiałów budowlanych”. Nagrodę przyznano za wiodącą rolę na polskim rynku budowlanym w obszarze produkcji kostki brukowej, rzetelność i stabilność w prowadzonej działalności, szczególne osiągnięcia na tle konkurencji oraz oferowane wysokiej jakości, innowacyjne produkty i usługi. Wyróżnienie w imieniu całego zespołu odebrał Bartosz Leszczyński, dyrektor ds. handlu w JADAR sp. z o.o.

- Cieszymy się z otrzymanej nagrody, przede wszystkim ze względu na jej prestiż. Dzięki niej znaleźliśmy się w czołówce najwybitniejszych polskich firm na rynku budowlanym i dołożymy wszelkich starań, aby tę pozycję utrzymać. Naszym priorytetem jest nie tylko zadowolenie klientów z oferowanych produktów, lecz także ich poczucie bezpieczeństwa, dlatego jako jedyna firma w kraju zapewniamy aż 10-letnią gwarancję użytkowania naszych produktów – mówi Bartosz Leszczyński, dyrektor ds. handlu.

Produkty sygnowane marką Jadar cenione są za swoją wysoką jakość, a także szeroką ofertę i łatwą dostępność. Ciesząca się dużym zainteresowaniem klientów oferta najnowszej linii Color Blend, należąca do Jadar Garden czy dekoracyjnego betonu architektonicznego w ramach Jadar Home jest szeroko dostępna zarówno w sklepach firmowych, jak i centrach handlowych w całej Polsce. Jadar, z siedzibą w Radomiu, posiada fabryki także w trzech innych miastach – Skaryszewie, Kielcach oraz Grójcu.

Uroczysta Gala wręczenia nagród BUILDERA gościła przedstawicieli branży budowlanej, biznesu oraz uczelni technicznych. To pokazuje rangę konkursu i uznanie dla opiniotwórczej roli miesięcznika BUILDER, który oprócz promowania dobrych praktyk, spełnia jeszcze jedną, niezwykle istotną funkcję - integruje branżę, daje pretekst do cyklicznych spotkań, budowania relacji, wszystkim uczestnikom procesu inwestycyjnego. Przy tym pozwala na spotkanie zarówno firm doświadczonych z dorobkiem, jak JADAR oraz dopiero wkraczających na rynek adeptów budownictwa i architektury. Podczas Gali wręczano bowiem także wyróżnienia Polskiego Herkulesa, Laury BUILDERA jak i nagrody dla młodych, początkujących architektów.

Jadar Sp. z o. o. to jeden z wiodących producentów kostki brukowej w Polsce i Europie a także dekoracji architektonicznych do wnętrz i ogrodów pod markami własnymi Jadar Home, Jadar Garden, Jadar Techmatik oraz SunBlock. Spółka działa od 1990 r. i oferuje pełen zakres usług budowlanych, wykwalifikowaną kadrę i wysokiej jakości materiały budowlane przy użyciu nowoczesnych technologii. Jadar sp. z o.o., obok siedziby w Radomiu posiada oddziały w Warszawie, Skaryszewie, Kielcach, Grójcu i Ostrowcu Świętokrzyskim. Wysoką jakość wyrobów i stabilną pozycję spółki potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia takie jak „Orły Polskiego Budownictwa” czy certyfikat „Rzetelni w biznesie”. Firma Jadar została także w 2015 r. laureatem programu Sylwetki i Marki Polskiej Gospodarki w ramach projektu „Lider Polskiej Gospodarki”.

Value Communication Sp.z o.o.